Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada manda sağmak

Rüyada manda sağmak

Rüyada manda sağmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, kazancının ilk önce azalacağına alamet eder.

Rüyada manda sağmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada manda sağmak fesat ve kötü kimselerden olacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalettir.

Rüyada manda sütü sağmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada uçan manda görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz manda görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada manda kesmek zorlukların son bulacağına, rahat bir döneme gireceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine işarettir.

Rüyada denizde manda görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet eder.

Rüyada siyah manda görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, donatacağına işarettir.

Rüyada mandaya binmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, patron koltuğuna geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments