Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah manda görmek

Rüyada siyah manda görmek

Rüyada siyah manda görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah manda gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Rüyada siyah manda görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine yorulur.

Rüyada dişi manda görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, fakirlerin güleceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet eder.

Rüyada inek manda görmek fakir çocukları giydireceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada denizde manda görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu manda görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada manda görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, huzurunun yerine geleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada manda kesmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına yorulur.

Rüyada manda sütü görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, zor zamanların geride kalacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments