Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evlat edindiğini görmek

Rüyada başkasının evlat edindiğini görmek

Rüyada başkasının evlat edindiğini görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çaresiz kalacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, kazanç elde edeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evlat edindiğini gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada bebek evlat edinmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada başkasının evlat edindiğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek evlat edindiğini görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlatlık edinmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına inanılır.

Rüyada bir bebeği evlat edinmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek evlatlık edinmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulur.

Rüyada ikiz bebek evlat edinmek zorlukları atlatacağına, kendine geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu evlat edinmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments