Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makina tamir etmek

Rüyada makina tamir etmek

Rüyada makina tamir etmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, bol dua edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, tecrübe sahibi olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada makina tamir etmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızı veya iş yaşamınızı ilgilendiren konularda yeni şeyler öğrenebilirsiniz veya imajınızı ilgilendiren gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada makina tamir etmek ruhani önderlik yapacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaynak makinası görmek gelişim içine gireceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada makina kurmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kepçe makinası görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada zaman makinası görmek statü atlayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, onlara galip geleceğine inanılır.

Rüyada dikiş makinası iğnesi görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, kişinin rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kahve makinasi görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek düşmanlarına da dost olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments