Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maket kabe görmek

Rüyada maket kabe görmek

Rüyada maket kabe görmek uzun yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada maket kabe gördüyseniz:

  • Durum sandığınız kadar olumsuz olmayabilir.

Rüyada maket kabe görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına yorulur.

Rüyada kabe maketi görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, bunun da geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maket araba görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, evine haciz geleceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada fil maketi görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada maket ev görmek gözden düşeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada maket uçak görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maket cami görmek kısmetlerin azalacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada gemi maketi görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments