Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi maketi görmek

Rüyada gemi maketi görmek

Rüyada gemi maketi görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Rüyada gemi maketi gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada maket gemi görmek uykusuz geceler yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, maddi yükünün artacağına yorulur.

Rüyada gemi maketi görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalettir.

Rüyada kabe maketi görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maket cami görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada maket manken görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fil maketi görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işarettir.

Rüyada maket helikopter görmek kötü haberler alınacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, ona yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada maket bıçağı görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments