Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maça gitmek

Rüyada maça gitmek

Rüyada maça gitmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maça gitmek gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız boşa gitmeyecek.

Rüyada sevgiliyle maça gitmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, mal edineceğine delalettir.

Rüyada maça gitmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına delalettir.

Rüyada maça geç kalmak kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada maça hazırlanmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, alim ve bilge insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada maça papazı görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada maça kızı görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gezmeye gitmek için hazırlanmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada yabancı devlete gitmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, borcunun da hafifleyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments