Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limuzin sürmek

Rüyada limuzin sürmek

Rüyada limuzin sürmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada limuzin sürmek gördüyseniz:

  • Hayallere dalabilir, yanlış kararlar alabilirsiniz.

Rüyada limuzin sürmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada siyah limuzin görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı limuzin görmek daha zengin hale geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada limuzin binmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz limuzin görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada limuzin araba görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, her anlamda güçleneceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada beyaz limuzine binmek işlerin çığırından çıkacağına, rızıksız kalacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada yumurtayı saça sürmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments