Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limuzin araba görmek

Rüyada limuzin araba görmek

Rüyada limuzin araba görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, rahat bir nefes alınacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada limuzin araba gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Rüyada limuzin araba görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz limuzin görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah limuzin görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz limuzine binmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada limuzin binmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı limuzin görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Rüyada limuzin sürmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, rızkının da çoğalacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada polis ve polis arabası görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments