Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğen almak

Rüyada leğen almak

Rüyada leğen almak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, isabetli kararlar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada leğen almak gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Rüyada leğen içinde çamaşır görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada leğende un görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yırtık leğen görmek terslik yaşayacağına, yaptığı işte sivrileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına alamet eder.

Rüyada içi su dolu leğen görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalettir.

Rüyada leğen içinde balık görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir leğen balık görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çamaşır leğeni görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada leğen görmek Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments