Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert beyaz görmek

Rüyada lacivert beyaz görmek

Rüyada lacivert beyaz görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, para ve makam sahibi olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert beyaz gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada lacivert beyaz görmek eskisinden de iyi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, dualarının gerçekleşeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işarettir.

Rüyada lacivert yazma görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert tişört görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert boya görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert renk araba görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert yelek görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada lacivert kedi görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments