Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu ve tavuk görmek

Rüyada kuzu ve tavuk görmek

Rüyada kuzu ve tavuk görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazançlı bir işe girileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuzu ve tavuk gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada kuzu ve tavuk görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada bebek kuzu görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu şiş yemek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada kahverengi kuzu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kuzu yavrusu görmek zor durumlara düşeceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt kuzu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada kucağına kuzu almak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine işaret eder.

Rüyada kuzu hediye almak kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments