Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kuzenle öpüşmek

Rüyada erkek kuzenle öpüşmek

Rüyada erkek kuzenle öpüşmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek kuzenle öpüşmek gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada erkek kuzenimi görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada erkek kuzenini görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada erkek kuzenini öpmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kuzenle öpüşmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kuzenle evlenmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalettir.

Rüyada erkek kuzeni görmek küslükleri bitireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kuzen görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada erkek kuzenleri görmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments