Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenini kaybetmek

Rüyada kuzenini kaybetmek

Rüyada kuzenini kaybetmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada kuzenini kaybetmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri ertelememeli veya aklınıza yatan iş, ilişki veya amaçların peşinden gitmelisiniz.

Rüyada kuzenini kaybetmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet eder.

Rüyada ölen kuzenini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada kuzenini bıçaklamak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzenler görmek kişinin afiyette kalacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzenini gelinlikle görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kuzenini görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada annemin kuzenini görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada erkek kuzenimi görmek üzüntülerin son bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments