Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tezkere almak

Rüyada asker tezkere almak

Rüyada asker tezkere almak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, devlete hizmet etmeye alamet eder.

Rüyada asker tezkere almak gördüyseniz:

  • Hukuki, finansal veya sağlıkla ilgili evrakları tekrar gözden geçirmeniz ilginç şeyler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada asker tezkere almak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulur.

Rüyada askerlikten tezkere almak aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada asker olup tezkere almak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada askerde tezkere almak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına inanılır.

Rüyada askerden tezkere almak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, sorunları başarıyla çözmeye alamet eder.

Rüyada askerin tezkere aldığını görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada tezkere görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tezkere almak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments