Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutular görmek

Rüyada kutular görmek

Rüyada kutular görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kendisini ona adayacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutular gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Rüyada krem kutusu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, güçten düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kutu görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına işarettir.

Rüyada altın kutu görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kendisine uğur getireceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kalpli kutu görmek dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilek kutusu görmek büyük tartışmalara gireceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kutu görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, rakipleri mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutusu görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çöp kutusuna çöp atmak haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hacetinizin giderilmesine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments