Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda yüzük görmek

Rüyada kutuda yüzük görmek

Rüyada kutuda yüzük görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada kutuda yüzük gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada kutuda yüzük görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kutuda yüzük görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı yüzük kutusu görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret eder.

Rüyada kutunun içinde yüzük görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada kutu içinde yüzük görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada yüzük kutusu görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yüzük kutusu görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, insanların afiyet bulacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalettir.

Rüyada boş yüzük kutusu görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments