Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kutuda yüzük görmek

Rüyada kırmızı kutuda yüzük görmek

Rüyada kırmızı kutuda yüzük görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, bunun da geleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kutuda yüzük gördüyseniz:

  • Biraz sakarlaşmanız olasıdır.

Rüyada kırmızı kutuda yüzük görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı yüzük kutusu görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kutunun içinde yüzük görmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına işaret eder.

Rüyada siyah yüzük kutusu görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kutu içinde yüzük görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzük kutusu görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş yüzük kutusu görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutuda yüzük görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments