Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutuda hediye almak

Rüyada kutuda hediye almak

Rüyada kutuda hediye almak huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, mutluluk bulacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutuda hediye almak gördüyseniz:

  • Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız mümkündür.

Rüyada hediye kutu görmek aldığı borçların katbekat artacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet eder.

Rüyada hediye kutusu almak kendisini yıpratacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hediye kutuları görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı hediye kutusu görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada hediye kutusu görmek garanti olacak bir yer edineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işarettir.

Rüyada kutuda hediye almak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, beklentilerine ulaşacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz hediye kutusu görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına inanılır.

Rüyada karton kutular görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments