Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kusmuğa basmak

Rüyada kusmuğa basmak

Rüyada kusmuğa basmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kederinin dağılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kusmuğa basmak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kusmuğa basmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, insanları sakinleştireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işarettir.

Rüyada kusmuk temizlemek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette kusmuk görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kusmuk görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sağlığının bozulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada kusmuklu bebek görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kusmuğu görmek malının da hiç olacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hayvan kusmuğu görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kusmuk yemek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments