Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kusmuğu görmek

Rüyada kedi kusmuğu görmek

Rüyada kedi kusmuğu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, güzel bir döneme girileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, işlerinin rast gideceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi kusmuğu gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Rüyada kedi kusmuğu görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kusmuklu bebek görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına delalettir.

Rüyada hayvan kusmuğu görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kusmuk temizlemek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine delalettir.

Rüyada kusmuk silmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kimseyle konuşmayacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kusmuk görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette kusmuk görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Rüyada kusmuk yemek şifa ve ilaç bulacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, emrinde insan çalıştıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments