Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küsmek darılmak

Rüyada küsmek darılmak

Rüyada küsmek darılmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, çok iyi işler yapılacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada küsmek darılmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada küsmek darılmak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada birisine darılmak özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye darılmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada birine darılmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye darılmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet eder.

Rüyada babaya darılmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşına darılmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kavga etmek küsmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments