Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun sevgiliyi görmek

Rüyada küs olduğun sevgiliyi görmek

Rüyada küs olduğun sevgiliyi görmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, bol muhabbette olacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun sevgiliyi gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada sevgilisiyle küs olmak hayatının kolaylaşacağına, neşesinin de yerine geleceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret eder.

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına yorulur.

Rüyada küs olunan sevgiliyi görmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, kul hakkına girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi küs görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle küs olduğunu görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle küs olmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyi görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu sevgilisini görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments