Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun insana sarılmak

Rüyada küs olduğun insana sarılmak

Rüyada küs olduğun insana sarılmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, sevinçli haberler geleceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun insana sarılmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada küs olduğun insana sarılmak iyileşeceğine, kısmet alacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanla sarılmak bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada küs olduğu insanı görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun insanla barıştığını görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanla kavga etmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun insanı görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, engellerin ortadan kalkacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki küs insanın barıştığını görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çok kötü hissedileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun bir insanı görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments