Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun bir insanı görmek

Rüyada küs olduğun bir insanı görmek

Rüyada küs olduğun bir insanı görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun bir insanı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada iki küs insanın konuştuğunu görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, istediği başarıyı göstereceğine inanılır.

Rüyada küs olduğun insanın evine gitmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki küs insanın barıştığını görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun insanla barışmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu insanı görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanla sarılmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, güç alacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu insanla barışmak korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun insanla barıştığını görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, elinin sıkışacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments