Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun birine yardım etmek

Rüyada küs olduğun birine yardım etmek

Rüyada küs olduğun birine yardım etmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, elde edilecek menfaatlere, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun birine yardım etmek gördüyseniz:

  • Ailenizle daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Rüyada küs olduğun birinden yardım almak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birinden yardım görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun birine yardım etmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarının küstüğünü görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Rüyada küs gitmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs birini öpmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğu birini görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments