Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuruan dinlerken ağlamak

Rüyada kuruan dinlerken ağlamak

Rüyada kuruan dinlerken ağlamak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, siparişlerinin çoğalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuruan dinlerken ağlamak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada kuruan dinlerken ağlamak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şarkı dinleyip ağlamak kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilahi dinlerken ağlamak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada kuran dinlerken ağlamak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil dinazor görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının din değiştirdiğini görmek içsel güvensizliklerinize, güzel bir döneme girileceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada din dersi görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada dinsiz birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, duygularının ön plana çıkacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments