Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru yufka görmek

Rüyada kuru yufka görmek

Rüyada kuru yufka görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kuru yufka gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru yufka yemek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kazancının günbegün artacağına işarettir.

Rüyada kuru yufka ekmek görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru yufka görmek başarısız ve mutsuz olacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yufka yapıldığını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yufka yapanları görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada yufka yağlamak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada yufka yemek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yufka yapmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments