Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru sogan toplamak

Rüyada kuru sogan toplamak

Rüyada kuru sogan toplamak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru sogan toplamak gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz en iyi şey daha çabuk karar vermeye çalışmanızdır.

Rüyada kuru çiçek toplamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ot toplamak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada kuru fasulye toplamak sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru çay toplamak yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına işaret eder.

Rüyada kuru badem toplamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işini en iyi şekilde yapacağına işarettir.

Rüyada kuru yaprak toplamak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada bahçeden kuru soğan toplamak inancını bir kenara atacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, mevki kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada kuru erik toplamak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments