Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kına görmek

Rüyada kuru kına görmek

Rüyada kuru kına görmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kuru kına gördüyseniz:

  • Sözünüzün arkasında durmanız gerekiyor.

Rüyada kuru kına görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarda kına görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada ellerini kınalı görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin kına gecesini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada kına taşı görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kına eldiveni görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Rüyada gelin kınası yakmak Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına dağıtmak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments