Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru erzak görmek

Rüyada kuru erzak görmek

Rüyada kuru erzak görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, alim ve bilge insan olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, korkularından kurtulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada kuru erzak gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada kuru erzak görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada erzak torbası görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, derin bir nefes alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet eder.

Rüyada erzak poşeti görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına işaret eder.

Rüyada evine erzak almak sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına inanılır.

Rüyada ölüye erzak vermek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kem gözlere geleceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine yorulur.

Rüyada birine erzak vermek özgüveninin artacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, geçiminin rahat ve kolay olacağına alamet eder.

Rüyada oda dolusu erzak görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada erzak görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments