Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne yediğini görmek

Rüyada vişne yediğini görmek

Rüyada vişne yediğini görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vişne yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada vişne reçeli yediğini görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulur.

Rüyada vişne yediğini görmek dertlerin sonlanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne rengi elbise görmek tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet eder.

Rüyada vişne çekirdeği görmek süzüleceğine, ağlayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada daldan vişne toplamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne şurubu içmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet eder.

Rüyada vişne fidanı dikmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz ve vişne görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments