Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu pirinç görmek

Rüyada kurtlu pirinç görmek

Rüyada kurtlu pirinç görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlu pirinç gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada pirincin kurtlandığını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Rüyada pirinç kurt görmek huzurlu bir insan olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pirincin kurtlanmasını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kurtlanmış pirinç görmek karalar bağlayacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinçte kurt görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinci kurtlu görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu pirinç görmek çok sorunlu günler geçireceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işarettir.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, şifa göreceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
esmerfnk

evimde mutfak tezgahımın uzerine dökülmüş kurtlu pirinç gördüm dün gece rüyamda,toplamaya calısıyorum kaşıkla sonra bakıyorum böcek gibi kara kara işeyler yürüyo.lavaboya döküyorum suyu açıyorum heps,ini temizleniyor tezgahdan