Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinci kurtlu görmek

Rüyada pirinci kurtlu görmek

Rüyada pirinci kurtlu görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada pirinci kurtlu gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun tutumları canınızı sıkabilir.

Rüyada pirinç içinde kurt görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinçten kurt ayıklamak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulur.

Rüyada pirincin kurtlanmasını görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pirincin kurtlandığını görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, hastalıktan şifa bulmaya, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu pirinç yemek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine inanılır.

Rüyada kurtlu pirinç görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç kurdu görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu pirinç ayıklamak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments