Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu nar görmek

Rüyada kurtlu nar görmek

Rüyada kurtlu nar görmek maddi anlamda feraha ermeye, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, adının her yerde geçeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bazı kaynakların tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu nar gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada kurtlu nar görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine inanılır.

Rüyada kurtlanmış nar görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yeni bir hayata başlayacağına alamet eder.

Rüyada nar reçeli yemek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Rüyada toplanmış nar görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekşi nar yemek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada nar çiçeği elbise görmek dileklerin yerine geleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Rüyada tatlı nar yemek şansının hep açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayva nar görmek düşmanlarının güçleneceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments