Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu erik yemek

Rüyada kurtlu erik yemek

Rüyada kurtlu erik yemek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayatının yoluna gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu erik yemek gördüyseniz:

  • Özel problemleriniz ne yapıp yapamayacağınızı belirliyor olabilir.

Rüyada kurtlu erik yemek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Rüyada erik kurdu görmek ilerleyeceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu erik görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük erik yemek kendini yiyip bitireceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Rüyada taze erik yemek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış erik yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan kırmızı erik yemek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalettir.

Rüyada sarı erik yemek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments