Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt ve kar görmek

Rüyada kurt ve kar görmek

Rüyada kurt ve kar görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt ve kar gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Rüyada karnından kurt çıktığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet eder.

Rüyada karlı havada kurt görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kar ve kurt görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada karnından kurt çıkarmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada kurt ve kar görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar üstünde kurt görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında kurt görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına delalet eder.

Rüyada kurtçukları öldürmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments