Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt saldırısı görmek

Rüyada kurt saldırısı görmek

Rüyada kurt saldırısı görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına rivayet eder.

Rüyada kurt saldırısı gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada kurt köpeğinin saldırısına uğramak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yanlış yollardan döneceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine alamet eder.

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işaret eder.

Rüyada kurt saldırısına uğramak hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurt saldırısı görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada kurtların saldırısına uğramak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ekmeğine leke süreceğine alamet eder.

Rüyada kurt köpeği saldırısı görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada kurdun saldırısına uğramak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nejla

Rüyamda mezarlıktayım sevdiğim bir arkadaşımın babasının mezarının başında aslında onun babası yaşıyor birden hava kararıyor oradan uzaklaşmak için hızlıca hareket ediyorum karşıma bir sürü kurt etrafımı sarıyor bana soğuk durmaya kalkıyorlar kunduz gibi küçük bir hayvan hepsine saldırarak beni kurtarıyor