Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdun saldırısına uğramak

Rüyada kurdun saldırısına uğramak

Rüyada kurdun saldırısına uğramak yaşadığı zorluğun biteceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurdun saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Geri çekilmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, güzel ameller işleyeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kurt köpeğinin saldırısına uğramak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kurtların saldırısına uğramak ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kurt köpeği saldırısına uğramak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine delalettir.

Rüyada kurt saldırısına uğramak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulur.

Rüyada kurdun saldırısına uğramak herkesi kendi gibi zannedeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına yorulur.

Rüyada hayvanların saldırısına uğramak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Rüyada kaplan saldırısına uğramak kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments