Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hedef olmak

Rüyada hedef olmak

Rüyada hedef olmak isminden sıkça söz ettireceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hedef olmak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli olabilirsiniz.

Rüyada silahla hedefe ateş etmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hedefe ok atmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada hedefe koşmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işaret eder.

Rüyada hedefine ulaşmak eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Rüyada kurşuna hedef olmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silaha hedef olmak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada silahla hedef almak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hedefe ulaşmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments