Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbanı karnından kesmek

Rüyada kurbanı karnından kesmek

Rüyada kurbanı karnından kesmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, duygularını açığa vuracağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada kurbanı karnından kesmek gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada kurbanı karnından kesmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akika kurbanı kesmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada kurbanlık koyun kesmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada adak kurbanı kesmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kurbanını kesmek maddi olarak büyüyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbanlar görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kurbanlık koyunlar görmek parasal krizler yaşanacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çok hayırlı işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada kurbanlık koç satın almak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments