Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı tuvalete atmak

Rüyada kuranı tuvalete atmak

Rüyada kuranı tuvalete atmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı tuvalete atmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada kuranı tuvalete atmak kişisel kavgaların son bulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi tuvalette görmek başka işler deneyeceğine, bol muhabbette kalacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette kuran görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette kuran okumak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette kuran okunduğunu görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette kuranı kerim görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerim yere atmak ölümcül hastalıklara işaret, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi yere atmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments