Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi öpmek

Rüyada kuranı kerimi öpmek

Rüyada kuranı kerimi öpmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerimi öpmek gördüyseniz:

  • Maddi riskler almamakta fayda var.

Rüyada kuran kerimi öpmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim öpmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kararlarına saygı duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi öpmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim aramak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimin mealini okumak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hane içine ay doğacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimin konuştuğunu görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuranı kerim açmak nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, düşmanından uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada kuranı kerimi dinlemek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments