Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerimi aramak

Rüyada kuranı kerimi aramak

Rüyada kuranı kerimi aramak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi aramak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kuranı kerimi aramak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerim aramak bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, yeni bir başlangıç yapmaya, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Rüyada birine kuranı kerim vermek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yakmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim hatim etmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim öpmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, darp edileceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerim hediye edildiğini görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments