Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim sayfalarını görmek

Rüyada kuranı kerim sayfalarını görmek

Rüyada kuranı kerim sayfalarını görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim sayfalarını gördüyseniz:

  • Bazı konular risk teşkil edebilir.

Rüyada kuranı kerim sayfaları görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, sinirlerinin yıpranacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimin sayfalarını görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim sayfalarını toplamak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim sayfalarını görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayatının da zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim sayfası görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurandan bir sayfa görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada sayfaları yırtık kuran görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine inanılır.

Rüyada kuran sayfalarını yırtık görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments