Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran sayfalarını yırtık görmek

Rüyada kuran sayfalarını yırtık görmek

Rüyada kuran sayfalarını yırtık görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kuran sayfalarını yırtık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sayfaları yırtık kuran görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kuran sayfalarını yırtık görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtık kuran sayfası görmek başarılarının azalacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada kuran sayfası yemek aileden ayrı kalınacağına, harama göz dikmeyeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına tabir olunur.

Rüyada kurandan bir sayfa görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada kurandan bir sayfa okumak gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada kuran sayfalarını görmek günahlara, malların çoğalacağına, sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim sayfası görmek kendisini çok yıpratacağına, kazancın yetmez olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments