Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olan kardeşini görmek

Rüyada asker olan kardeşini görmek

Rüyada asker olan kardeşini görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada asker olan kardeşini gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada kardeşimi askere göndermek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin askerden geldiğini görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker kardeşini görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada erkek kardeşin askere gittiğini görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kardeşi asker görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada kardeşi askere gitmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kardeşi asker görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, rızkın ve kazancın artacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kardeşin askere gittiğini görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Namaz

Elimde 2 tane silah vardı ve patronumla asker olan kardeşim vardı