Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyacağını görmek

Rüyada kuran okuyacağını görmek

Rüyada kuran okuyacağını görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, ağız tadının da kaçacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalettir.

Rüyada kuran okuyacağını gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Rüyada kalabalıkta kuran okunduğunu görmek güllük gülistanlık olacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir evde kuran okunduğunu görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu duymak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak sıkıntısından kurtulacağına, hataların telafi edileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada evinde kuran okutmak yüksek bir makama geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, konferans ve seminerlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan imam görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuran okutulduğunu görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments