Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran harfleri görmek

Rüyada kuran harfleri görmek

Rüyada kuran harfleri görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran harfleri gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada kurandan harfler görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, büyük bir özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranın harflerini görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran harflerini görmek kolaylık elde edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kuran harfleri yazmak her geçen gün sorunların artacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran harfini görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kuran harflerinin silindiğini görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, durumun değişmesine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada kuran harfleri görmek yerinde saymayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kuran harflerini yazmak iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments