Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe satmak

Rüyada küpe satmak

Rüyada küpe satmak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada küpe satmak gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Rüyada altın küpe satmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada küpe satmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, itibarının ve makamının artacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt küpe görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yol kat edeceğine delalet eder.

Rüyada kendine küpe takmak rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada beyaz küpe görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sözünde duracağına işaret etmektedir.

Rüyada altın küpe çaldırmak kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, hem yeni yerler göreceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pırlanta küpe almak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah inci küpe takmak her geçen gün sorunların artacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, başına türlü işler geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments